Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Termeni și condiții

 

1. Dispoziții Generale

 

Acest site www.dispensere-hartie.ro este operat de către SC Megara Distribution SRL., societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în Brasov, b-dul. Muncii no1, bl.2, sc C, ap10, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J08/21/2009, CIF RO 24930590. Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

 

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

 

Prezentul document definește orice contract în baza căruia Megara Distribution S.R.L. transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

 

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

 

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea Megara Distribution S.R.L. nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

 

 

2. Produsele

 

Produsele comercializate de Megara Distribution S.R.L. sunt fabricate în România, Uniunea Europeana si Turcia în regim de fabrică. În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Megara Distribution S.R.L. poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

 

În ciuda eforturilor noastre, având în vedere numărul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea prețuri incorecte, afișate în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră că preț final, prețul acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări.

 

Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifică oricând pe parcursul procesării comenzii.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

 

 

 

Politica de prețuri

 

Preţurile afişate pe www.dispensere-hartie.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

 

 

 

3. Comanda

 

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.dispensere-hartie.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

 

De asemenea, se poate efectua o comandă telefonică.

 

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice.

 

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

 

Odată primită comanda dumneavoastră, veti primi un email, sms sau telefon pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-vineri, orele 09:00-16:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nici o formă.

 

 

4. Modalități de plată

 

 • În numerar, la livrare. Plătiți curierului, care va emite o chitanță.
 • Ordin de plată - Transfer bancar – după primirea comenzii veți primi numărul de cont pentru a putea efecuta plata în avans. La livrarea produsului veți primi și factură fiscală.
 • Plata on-line cu cardul - se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

 

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

      

 

Siguranța informațiilor dumneavoastră este garantată de faptul că partenerul procesator pentru plăți online nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs sunt în siguranță.

 

Indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

 

 

5. Livrarea

Megara Distribution expediază comenzile dumneavoastră prin intermediul celor mai mari firme de curierat din România.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România în termen de 1 - 4 zile în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată.

 

1. Gratuit - pentru comenzi de minim 1000 lei, în orice județ al țării unde există un centru al firmei de curierat, prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Excepție fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesită un transport special (europubelele, cărucioarele de curățenie și eurocontainerele mari). Pentru acestea vom confirma pe e-mail sau telefonic prețul pentru serviciile de livrare.

 

2.  25 Lei, pentru comenzi mai mici de 1000 Ron, în orice județ al țării unde există un centru al firmei de curierat. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid.

Excepție fac comenzile atipice, produsele de volum și produsele ce necesită un transport special (europubelele, cărucioarele și eurocontainerele mari). Pentru acestea vom confirma pe e-mail sau telefonic prețul pentru serviciile de livrare.

 

Toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României.

Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă.

 

Împreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura fiscală corespunzătoare, pe care vă rugăm să o păstraţi. În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la dată programată, vă rugăm să contactaţi prin apel telefonic la 0753 052 088 sau prin e-mail office@dispensere-hartie.ro.

 

6. Retur și garanție

 

 

GARANȚIE LEGALĂ 
Pentru garanția legală de conformitate se aplică prevederile legale în vigoare la momentul finalizării comenzi pe site. La data redactării acestor condiții – 06 octombrie 2023 – sunt aplicabile OUG 34/2014 (cu modificările Legii nr. 157 / 22.06.2015) și Legea nr. 449/2003 – vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.


DREPTUL DE RETUR

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 - privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dreptul la retur este aplicabil doar PERSOANELOR FIZICE.

De la caz la caz se acceptă retururi și pentru persoane juridice, dar sunt și excepții de produse la care nu se acceptă retururi:

 • Produse venite pe comandă specială de la producători sau alți furnizori;
 • Produse pentru care furnizorii sau producătorii de unde s-au comandat acele produse nu acceptă retur produse

Un retur pentru o Persoană Juridică este considerat acceptat în momentul în care un reprezentant al SC Megara Distribution SRL confirmă în scris pe email acceptarea returului comenzii.


Puteți solicita Formularul de Retur pe e-mail la adresa office@dispensere-hartie.ro.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
 
Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele al căror ambalaj original este deteriorate
 • Produsele ce au fost utilizate
 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator, indiferent dacă acestea au fost sau nu utilizate după desigilare;
 • Produse de îngrijire personală care au fost desigilate și utilizate (aparate îngrijire corporală,uscătoare de par, periuțe de dinți, perii rotative, termometre);
 • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate că și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului).
 • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
  Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plata în avans.
   

6.2. SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

 

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la 0753 052 088 sau prin e-mail office@dispensere-hartie.ro. Orice conflict apărut între SC Megara Distribution SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. SC Megara Distribution SRL se obligă să restituie clientului (persoana fizica) sumele încasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denunțării de catre Dvs a contractului.
În cazul în care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

 

 

7. Confidențialitatea datelor

 

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea și livrarea comenzi, înregistrări contabile legale) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul Megara Distribution S.R.L.

 

Megara Distribution S.R.L. nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Megara Distribution S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

 

 

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protecția datelor cu caracter personal

 

 

Completarea formularului de înscriere de pe site se considera consimțământul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării si transmiterii de mesaje electronice. Megara Distribution S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere.

Conform cerințelor Regulamentului General Privind Protecția Datelor (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, Megara Distribution S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranța, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

 

De asemenea, va aducem la cunoștința faptul ca utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire in legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.dispensere-hartie.ro si la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

 

Scopurile în care Megara Distribution S.R.L. poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor, cum ar fi:

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.dispensere-hartie.ro

- oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră

- facturare;

- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;

- realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor www.dispensere-hartie.ro

- contactarea utilizatorilor (prin poștă, e-mail, fax, mesaje text, telefon, whatsapp) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând Megara Distribution S.R.L. în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens).

- înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.

 

Drepturile utilizatorilor:

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele furnizate (opțiune disponibilă în contul de client)

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.

 

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail office@dispensere-hartie.ro sau în scris, către SC Megara Distribution SRL.

 

În situația în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.dispensere-hartie.ro. va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

 

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.dispensere-hartie.ro. sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentative de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

www.dispensere-hartie.ro. nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe personae sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

 

 

9. Limitarea răspunderii

 

Megara Distribution S.R.L. nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.dispensere-hartie.ro

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.dispensere-hartie.ro

 

 

 

10. Alte prevederi

 

În descrierea produselor, SC Megara Distribution SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.