Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Condiții de garanție

 

GARANȚIE LEGALĂ 
Pentru garanția legală de conformitate se aplică prevederile legale în vigoare la momentul finalizării comenzi pe site. La data redactării acestor condiții – 06 octombrie 2023 – sunt aplicabile OUG 34/2014 (cu modificările Legii nr. 157 / 22.06.2015) și Legea nr. 449/2003 – vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.


DREPTUL DE RETUR

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 - privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dreptul la retur este aplicabil doar PERSOANELOR FIZICE.

De la caz la caz se acceptă retururi și pentru persoane juridice, dar sunt și excepții de produse la care nu se acceptă retururi:

  • Produse venite pe comandă specială de la producători sau alți furnizori;
  • Produse pentru care furnizorii sau producătorii de unde s-au comandat acele produse nu acceptă retur produse

Un retur pentru o Persoană Juridică este considerat acceptat în momentul în care un reprezentant al SC Megara Distribution SRL confirmă în scris pe email acceptarea returului comenzii.


Puteți solicita Formularul de Retur pe e-mail la adresa office@dispensere-hartie.ro.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
 
Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele al căror ambalaj original este deteriorate
  • Produsele ce au fost utilizate
  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator, indiferent dacă acestea au fost sau nu utilizate după desigilare;
  • Produse de îngrijire personală care au fost desigilate și utilizate (aparate îngrijire corporală, uscătoare de par, periuțe de dinți, perii rotative, termometre);
  • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate că și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plata în avans.

 

Aceste informații se completează cu informațiile de pe pagina Termeni și condiții.