Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Livrare

Megara Distribution expediază comenzile dumneavoastră prin intermediul celor mai mari firme de curierat din România.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România în termen de 1 - 4 zile în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată.

 

1. Gratuit - pentru comenzi de minim 1000 lei, în orice județ al țării unde există un centru al firmei de curierat, prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Excepție fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesită un transport special (europubelele, cărucioarele de curățenie și eurocontainerele mari). Pentru acestea vom confirma pe e-mail sau telefonic prețul pentru serviciile de livrare.

 

2.  25 Lei, pentru comenzi mai mici de 1000 Ron, în orice județ al țării unde există un centru al firmei de curierat. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid.

Excepție fac comenzile atipice, produsele de volum și produsele ce necesită un transport special (europubelele, cărucioarele și eurocontainerele mari). Pentru acestea vom confirma pe e-mail sau telefonic prețul pentru serviciile de livrare.

 

Toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României.

Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă.

 

Împreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura fiscală corespunzătoare, pe care vă rugăm să o păstraţi. În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la dată programată, vă rugăm să contactaţi prin apel telefonic la 0753 052 088 sau prin e-mail office@dispensere-hartie.ro.

Aceste informații se completează cu informațiile de pe pagina Termeni și condiții.