Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Despre noi

Igienă impecabilă și parfurmare ambientală pentru toate tipurile de spații. Bucurați-vă de avantajele cumpărăturilor online în magazinul nostru!

Acum puteți găsi toate produsele de igienă, curățenie, dezinfectare și parfumare cu esențe naturale de care aveți nevoie, într-un singur loc. Selectăm cu atenție produsele din gama noastră de produse pentru acasă, pentru profesioniștii din HoReCa, pentru birouri, spații comerciale și instituții medicale sau socio-culturale. 

Magazinul nostru online vă oferă posibilitatea de a plasa comenzi rapide, fără a vă deplasa, la orice oră și în orice zi. Profitați de această oportunitate pentru a economisi timp.

De asemenea, suntem aici pentru partenerii noștri din HoReCa și pentru alți clienți care au nevoi mari de produse de curățenie și igienă. Echipa noastră de consultanți vânzări și service este gata să vă ofere suport și sfaturi specializate. Din 2004, de-a lungul anilor, am construit parteneriate durabile și suntem entuziasmați să colaborăm.


Parfumare ambientală și aroma marketing:
Vă oferim parfumul perfect pentru o experiență senzorială completă în spațiile dumneavoastră

Pe lângă curățenie și igienă, parfumarea ambientală reprezintă un aspect suplimentar care contribuie la confortul și plăcerea utilizatorilor spațiilor. Alegerea parfumurilor ambientale de calitate, din gama noastră, care să se potrivească cu specificul fiecărui mediu, poate îmbunătăți experiența și poate crea o impresie pozitivă asupra clienților sau vizitatorilor.

De ce parfumare ambientală pentru restaurante?
O aromă placută, recognoscibilă, va aminti clienților întotdeauna de un anumit brand și de experiența pe care au avut-o în restaurantul dumneavoastră.

De ce parfumare ambientală pentru hoteluri?
Aromele ne influențează starea de spirit astfel încât oamenii își amintesc cu 75% mai mult ceea ce miros decât ceea ce văd sau ating.

De ce parfumare ambientală pentru birouri/ spații office?
Spațiul de lucru parfumat creează o senzație plăcută, reduce stresul iar cei care lucrează în domenii parfumate au o mai mare eficiență atunci când lucrează.

De ce parfumare ambientală pentru clinici medicale?
Anumite arome relaxante în cadrul clinicilor și spitalelor, în special în zonele de așteptare, reduc anxietatea în rândul pacienților și a însoțitorilor acestora.

De ce aroma marketing pentru retail/ magazine/ malluri? 
Aromele au capacitatea de a-i face pe oameni să rămână mai mult în zonele parfumate, influențând decizia de cumpărare a acestora.

De ce aroma marketing pentru showroomuri? 
Consumatorii evaluează produsele parfumate ca fiind de o calitate superioară iar 75% dintre emoții sunt generate de ceea ce mirosim.

De ce parfumare ambientală pentru săli de fitness? 
Utilizarea, în mod corect, a unui parfum în sala de sport nu doar că va elimina mirosurile neplăcute dar va crește și nivelul de energie al cursanților.

De ce aroma marketing pentru cazinouri? 
Un parfum agreabil adaptat aspectului cazino-ului ajută la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante, iar clienții vor petrece mai mult timp și vor reveni mai des.

Vezi gama de produse

Curățenie și igienă:
Misiunea noastră este să vă oferim produse variate sustenabile pentru un mediu impecabil

Curățenia și igiena reprezintă aspecte cruciale atât în mediul casnic, cât și în alte locuri în care ne petrecem timpul, precum birouri, restaurante, hoteluri, spații comerciale, școli, grădinițe și clinici medicale. Importanța acestor aspecte nu poate fi subestimată, deoarece curățenia și igiena corespunzătoare ne pot proteja sănătatea și ne pot crea un mediu confortabil și plăcut.

 

Acasă, menținerea unei curățenii regulate este esențială pentru a ne asigura un stil de viață sănătos și pentru a preveni răspândirea bolilor. Prin igienizarea constantă a suprafețelor și curățarea corespunzătoare a obiectelor putem elimina bacteriile și germenii dăunători, creând un mediu sigur pentru toată familia. Putem alege produse clasice sau produse ecologice pentru curățenie și igienă.

La locul de muncă, fie că este vorba despre birouri sau alte medii profesionale, curățenia și igiena sunt fundamentale pentru productivitatea și bunăstarea angajaților. Suprafețele de lucru curate și dezinfectate, aerisirea regulată a încăperilor și curățarea adecvată a obiectelor comune, cum ar fi tastaturile, telefoanele și mesele de lucru, contribuie la reducerea răspândirii bolilor și a infecțiilor. În plus, igienizarea frecventă a toaletelor și a zonelor de luat masa este esențială pentru a preveni îmbolnăvirile și pentru a menține un mediu de lucru plăcut și sigur.

În restaurante, igiena reprezintă un aspect fundamental pentru asigurarea siguranței clienților și menținerea unei reputații excelente. Curățarea riguroasă a zonelor de preparare a alimentelor, manipularea adecvată a ingredientelor și igienizarea frecventă a ustensilelor și a echipamentelor de bucătărie sunt toate măsuri importante pentru prevenirea contaminării alimentelor și pentru protejarea sănătății clienților. 

În hoteluri, igiena este esențială pentru a oferi oaspeților o experiență plăcută și confortabilă. Curățarea și schimbarea regulată a lenjeriei de pat și a prosoapelor, precum și curățarea eficientă a toaletelor și a tuturor spațiilor comune, asigură un mediu sigur și igienic pentru cazare. Personalul de curățenie trebuie să fie atent la detalii și să se asigure că standardele ridicate de igienă sunt respectate în fiecare cameră și în întregul hotel.

În clinicile medicale, igiena reprezintă un aspect crucial pentru prevenirea infecțiilor și menținerea unui mediu sigur pentru pacienți și personalul medical. Curățarea și dezinfectarea riguroasă a sălilor de așteptare, cabinelor de consultații și a instrumentelor medicale chiar și a celor non-invazive sunt imperativ necesare pentru prevenirea răspândirii bacteriilor și a infecțiilor. Sterilizarea echipamentelor și igienizarea mâinilor sunt practici standard în astfel de medii, asigurând un nivel optim de siguranță și protecție pentru toți cei implicați.


Oricare ar fi mediul în care vă desfășurați activitatea, vă oferim soluții complete și eficiente pentru nevoile dumneavoastră de igienă și curățenie. 

Vezi gama de produse