Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Cum cumpăr

 

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.dispensere-hartie.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

 

De asemenea, se poate efectua o comandă telefonică.

 

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice.

 

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

 

Odată primită comanda dumneavoastră, veti primi un email, sms sau telefon pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-vineri, orele 09:00-16:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nici o formă.

 

Aceste informații se completează cu informațiile de pe pagina Termeni și condiții.