Dispensere hartie - Megara
 

Georgia Pacific in Romania - Prezentare

Georgia Pacific

Companie infiintata in anul 1927, Georgia-Pacific, este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de servetele, hartie, ambalaje, materiale de constructii si produse chimice.

Cu sediu Central in Atlanta - Georgia, compania activeaza in America de Nord, America de Sud si Europa in peste 400 de fabrici si centre de distributie. Georgia-Pacific produce o gamă diversă de produse inovatoare care raspund cerinţelor clienţilor, din punct de vedere igienic, tehnic, calitativ si economic.

Aceste produse sunt continuu perfectionate in Centrul European de Tehnologie din Kunheim (Alsacia), Franta. Acesta este cel mai important centru de cercetare din Europa, cu o suprafata de 3100 m² de birouri si laboratoare, dotate cu echipamente si tehnologie ultra moderne, unde lucreaza peste 100 de cercetatori, ingineri si tehnicieni.

Brand-urile Georgia Pacific pentru Europa sunt: Lotus si Demak’ Up pentru piata bunurilor de larg consum si Lotus Professional pentru piata profesionala.

 

Produse Georgia Pacific in Romania prin Megara Distribution

Igiena, controlul cheltuielilor, satisfactia utilizatorului si designul, acestea sunt calitati pe care le ofera Lotus Professional in cadrul sortimentului larg al produselor sale destinate igienei. De la dispensere, tacamuri de unica folosinta, prosoape de bucatarie, prosoape de hartie, pana la prosoape pentru curatenie. Toate aceste produse Georgia Pacific in Romania va sunt distribuite de Megara Distribution.

Produse de calitate superioara care se folosesc simplu si sunt economice, indiferent daca lucrati in domeniul alimentatiei publice, in industrie, in sanatate sau in sfera comertului.

 
Noutati
© 2009 Megara | Web design: StudioWEBER
TOP